Termeni si conditii

Bun venit pe site-ul Clinicii Stomatologice Ogodent Ploiești. Vă rugăm să citiți cu atenție și să înțelegeți termenii și condițiile de utilizare a acestui site. Accesând sau folosind acest site, sunteți de acord să respectați acești termeni și condiții în întregime.

Termenii și condițiile pot fi modificate în orice moment, fără notificare prealabilă.

1. Conținutul Site-ului

Conținutul acestui site, inclusiv dar fără a se limita la texte, imagini și materiale multimedia, este protejat de drepturile de autor și de alte legi privind proprietatea intelectuală. Administratorul site-ului și partenerii săi dețin drepturile de autor asupra conținutului.

2. Utilizarea Conținutului

Utilizatorii nu au dreptul să copieze, să reproducă sau să distribuie conținutul acestui site în nicio formă, fără acordul scris al administratorului. Orice utilizare neautorizată a conținutului este interzisă și poate atrage răspunderea legală.

3. Protecția Datelor

Personale Datele personale furnizate de utilizatori sunt protejate conform legislației aplicabile. Utilizatorii își exprimă acordul pentru prelucrarea datelor lor în scopurile specificate pe pagina de politică de confidențialitate a site-ului.

4. Responsabilitatea Utilizatorului

Utilizatorii sunt responsabili pentru respectarea drepturilor de autor și a legilor privind protecția datelor personale atunci când utilizează acest site. Orice abuz sau utilizare neadecvată a site-ului poate atrage răspunderea legală a utilizatorului.

5. Forța Majoră

Administratorul site-ului nu este responsabil pentru eventualele întârzieri sau defecțiuni în funcționarea site-ului cauzate de forțe majore, inclusiv dar fără a se limita la erori tehnice sau conexiuni internet sau telefonice nefuncționale.

6. Litigii

Orice litigiu legat de utilizarea acestui site va fi supus legii române și va fi soluționat pe cale amiabilă sau, în cazul eșuării acesteia, de către instanța judecătorească competentă din municipiul Ploiești.

7. Modificări ale Termenilor și Condițiilor

Administratorul își rezervă dreptul de a modifica termenii și condițiile în orice moment, fără notificare prealabilă. Utilizatorii sunt responsabili să verifice periodic aceste modificări. Prin utilizarea acestui site, vă exprimați acordul cu toți termenii și condițiile menționate mai sus.

Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, vă rugăm să încetați utilizarea acestui site.

Pentru întrebări sau clarificări suplimentare, vă rugăm să ne contactați la adresa specificată pe site.