Despre noi

Fie că sunteți în căutarea unui dentist în Ploiești pentru copii, a unui medic dedicat în tratarea afecțiunilor dentare sau a unui specialist în implant dentar sau albire dentară cu laser în Ploiești, la Ogodent am adus împreună excelența, tehnologia, profesionalismul și experiența pentru a fi mereu prima clinică dentară din Ploiești la care să apelați.

32.jpg

Ogodent Ploiești

De ce clinica noastră stomatologică?

Oferim îngrijire dentară de calitate pentru orice nevoie individuală, încă din 2006. Medici experimentați, tehnologie modernă, atmosferă relaxantă și prețuri accesibile. Alege Ogodent Ploiești pentru un zâmbet sănătos și frumos!

  •  Respect pentru pacienți

  •  Atenție profesională personalizată

  •  Servicii dedicate și personalizate

  • Aparatură profesională

  • Confort și ambianță primitoare

Ogodent Ploiești

Servicii dentare pentru toată familia

Punem la dispozitia pacientilor nostri servicii de chirurgie orală, implantologie, parodontologie, stomatologie generală, estetică dentară, ortodonție, endodonție si stomatologie pediatrică (tratamente pentru copii), conform celor mai înalte standarde de calitate. Toate acestea sunt oferite într-un mediu cât mai confortabil și relaxant posibil.

În acest sens, investim constant în materiale și echipamente de ultimă generație și suntem mereu la curent cu cele mai recente descoperiri în domeniu, participând în fiecare an la evenimente științifice atât în țară, cât și în străinătate.

Mai mult decât atât, grija față de pacient și confortul acestuia constituie doi piloni esential dupa care ne ghidam activitatea, tocmai din acest motiv tratamentele sunt efectuate fără stres sau durere.

24.jpg

Echipa Ogodent

Credem ferm că un pacient informat, care înțelege în detaliu problemele dentare cu care se confruntă și tratamentul pe care îl urmează, va deveni ulterior un pacient preocupat de sănătatea sa orală.

De aceea, acordăm o importanță deosebită relației dintre medic și pacient, asigurându-ne că rezultatele obținute sunt perfecte și că fiecare vizită în clinica dentară Ogodent Ploiești reprezintă încă un motiv de a zâmbi cu încredere.

Echipa de medici stomatologi de la Ogodent se dedică zilnic pacienților noștri, timp de peste 20 de ani, și continuă să se perfecționeze constant.

Dr. Cristina COMAN

Medic stomatolog specialist Implantologie si Parodontologie
dr-cristina-coman001.jpg

Medic Stomatolog Specialist Parodontologie și Implantologie dentară, Dr. Cristina Coman este promotorul echipei noastre, care transformă orice inițiativă în rezultat. Experiența, devotamentul și atenția își spun cuvântul și în relație cu pacienții care trec pragul cabinetului. Astfel, afecțiunile de ordin parodontologic își găsesc tratamentul potrivit și corect la Ogodent. De asemenea, un prim consult va ajuta în stabilirea planului de proceduri pentru extracție dentară sau implanturi dentare, ce vor contribui la redarea zâmbetului perfect.

Dr. Denisa ROTARU

Medic stomatolog specialist Ortodontie si Ortopedie Dento-Faciala
dr+denisa+rotaru.jpg

Dr. Denisa Rotaru este specializată în Ortodonție și Ortopedie Dento-facială, competențe aprofundate de-a lungul timpul prin numeroase conferințe și cercetări în cadrul cărora s-a remarcat. Cu fiecare ocazie, doamna doctor dă dovadă de empatie în relația cu pacienții, reușind cu succes să obțină rezultate peste așteptări, atât din punct de vedere estetic, cât și al sănătății orale.