Politica de confidentialitate

S.C. OGODENT S.R.L

C.U.I 19106984

Sediu Social: PLOIESTIORI, Str. PLOIEȘTIORI, Nr. 784, Bl. A, Ap. 2, județ PRAHOVA

Reg. Com.: J29/2237/2006

Acest Acord de Politică de Confidențialitate reprezintă un acord legal între tine („Vizitator”, „Utilizator”) și compania S.C. OGODENT S.R.L., care definește termenii și condițiile pentru utilizarea acestui site, politica de confidențialitate și protecția datelor cu caracter personal, așa cum sunt definite mai jos.

Angajamentul Nostru Privind Protecția Datelor:

În cadrul societății noastre, prioritatea avem ca prioritate protejarea datelor tale personale. Fiind pe deplin conștienți de faptul că datele tale personale îți aparțin, facem tot posibilul să le stocăm în siguranță și să le procesăm cu atenție. Punem cel mai mare preț pe încrederea ta. Astfel, colectăm un minimul necesar de date, doar cu acordul tău și le folosim doar pentru scopurile pentru care au fost colectate.

Nu oferim informații unor părți terțe fără a te informa. În cadrul companiei noastre, depunem toate eforturile pentru a-ți asigura protecția datelor, inclusiv securitatea datelor tehnice și procedurile de management intern, precum și măsurile de protejare a datelor fizice.

Datele Pe Care Le Prelucrăm:

Prelucrăm datele personale doar pentru scopuri legitime, precum acela de a-ți furniza produsele și serviciile noastre, de a te identifica prin intermediul mijloacelor de comunicare sau în sediile noastre, în scop de marketing, pentru îmbunătățirea și dezvoltarea produselor și serviciilor pe care ți le oferim, pentru transmiterea de invitații la evenimente organizate de noi sau de partenerii noștri, pentru a-ți transmite periodic informații educaționale de interes pentru tine.

Prelucrarea datelor personale se întemeiază întotdeauna fie pe executarea contractelor încheiate cu noi, pe nevoia de a respecta o obligație legală, pe interesul nostru legitim sau un interes public major sau, după caz, pe consimțământul tău dacă ți-ai manifestat opțiunea în acest sens.

Colectăm doar datele pe care ni le furnizezi direct, respectiv:

  • Adresa de e-mail
  • Numele și prenumele
  • Numele companiei pe care o reprezinți
  • Site-ul pe care îl administrezi
  • Numărul de telefon Cookies (vezi politica cookies)

Datele cu caracter personal vor fi puse la dispoziția următoarelor categorii de destinatari:

  • În interiorul companiei noastre
  • Autorităților publice ale statului, conform legislației naționale și internaționale
  • Împuterniciților către care am externalizat furnizarea anumitor servicii și partenerilor acreditați

Perioada în care se vor prelucra datele cu caracter personal:

Datele tale personale sunt prelucrate pe tot parcursul relației noastre contractuale sau a acordului exprimat, și, după finalizarea acesteia, cel puțin pe perioada impusă de prevederile legale aplicabile în domeniu, inclusiv, dar fără limitare, la dispozițiile privind arhivarea.

Drepturi privind datele cu caracter personal:

Pe lângă drepturile existente, de la data aplicării Regulamentului European nr. 2016/679, beneficiezi de următoarele drepturi: Dreptul la informare Dreptul la rectificare Dreptul la ștergerea datelor („dreptul de a fi uitat”) Dreptul la restricționarea prelucrării Dreptul de opoziție Dreptul la portabilitatea datelor Dreptul de a depune plângere Dreptul de retragere a consimțământului

Drepturi suplimentare aferente deciziilor automate

Respectăm și garantăm confidențialitatea datelor tale. Garantăm faptul că vom respecta drepturile impuse de legislația în vigoare pentru protecția datelor cu caracter personal și libera circulație a acestora. S.C. OGODENT S.R.L. nu își asumă responsabilitatea pentru pierderile de informații datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale acțiunilor unor terțe persoane.

Modificări în termeni și condiții:

Oricare dintre aceste prevederi poate fi modificată în orice moment, fără notificări sau informări. Aceasta se consideră acceptată în momentul următor în care utilizatorul accesează site-ul. În cazul în care utilizatorul nu acceptă modificarea, este obligat să nu acceseze site-ul sau serviciul vizat de aceasta.

Acești termeni și condiții intră în vigoare începând cu data accesării site-ului.

Dacă ai întrebări sau nelămuriri cu privire la aceste politici, te rugăm să ne contactezi la adresa de email contact@ogodent .ro sau la numerele de telefon 0726 282 641; 0799 724 433.